Werken bij Group Peeters

It’s a dirty job, but someone has to do it. Yup, maar bij Group Peeters doen we al 60 jaar niks anders! Hoe uitdagend de opdracht ook is, we hebben de mensen en de machines om elke dirty job spik en span af te leveren. Deel jij onze passie voor proper werk?

We are #cleannovators.
Teamplayers die elke job met de grootste zorg aanpakken.

Wat zijn onze waarden? Als Cleannovators laten we ons leiden door 4 waarden, ons innerlijk kompas dat iedereen binnen onze teams aanstuurt en op koers houdt richting topprestaties.

Teamwork

Met modder gooien? Dat doe ik niet. Ik respecteer mijn teamgenoten, luister naar wat ze te zeggen hebben en waardeer oprecht hun mening en expertise. Ik gedraag me als een teamplayer: correct en constructief tegenover mijn collega’s – we trekken tenslotte allemaal aan hetzelfde touw!

Trust

Ik hou van vuil, maar speel het nooit smerig. Mijn team kan er altijd op rekenen dat ik er de volle 100% voor ga, kwaliteitsbewust en veilig werk, steeds mijn verantwoordelijkheid neem en elke afspraak strikt en stipt nakom. Ik ben hun vertrouwen en waardering – en zij dat van mij – elke dag meer dan waard. Respect!

Flexible

Van mijn job heb ik nooit schoon genoeg! Om als topploeg op hoog niveau en met volle goesting te blijven presteren, wil ik me constant verbeteren en stel ik me flexibel op. Ik zoek (pro)actief mee naar oplossingen en ga met plezier the extra mile om elke uitdaging met glans te overwinnen!

Care

Proper werk leveren? Yes, I care! Ik zorg ervoor dat ik met mijn teamgenoten elke job tot in de puntjes uitvoer met respect voor mens, milieu en materieel. De klant moet zich dus geen zorgen maken: Cleannovators care!

Een goeie work-life balans

“Nacht- en weekendwerk hoort erbij; maar het komt evengoed voor dat ik overdag vrij ben en zelf mijn kinderen naar school kan brengen. Het werk is hier elke dag weer anders!”

Kan jij je vinden in onze aanpak?

Tegen welke job ben jij opgewassen?

Group Peeters is een naam als een klok in alles wat met industriële reiniging te maken heeft. Variatie troef dus! Hiervoor kan je bij ons terecht:

Tankonderhoud

Reinigen, uitstomen, vrijmaken, snijden, stralen, coaten enz. van alle soorten opslagtanks.

Hogedrukreiniging

Onder hoge druk verwijderen van verflagen en coatings, opruwen en saneren van beton en koudsnijden van metalen.

Rioolbeheer en wegdekreiniging

Inspecteren, reinigen en renoveren van riolen en wegen.

Chemisch reinigen

Reinigen met chemische reinigingstechnieken van koelers, vaten, kolommen, leidingen, stoomketels, warmtewisselaars, koelsystemen,…

Katalystbehandeling

Leegmaken, reinigen en vullen van reactoren.

Is industriële reiniging jouw ding?