Werken bij Group Peeters

It’s a dirty job, but someone has to do it. Yup, maar bij Group Peeters doen we al 60 jaar niks anders! Hoe uitdagend de opdracht ook is, we hebben de mensen en de machines om elke dirty job spik en span af te leveren. Deel jij onze passie voor proper werk?

Onze mensen zijn onze grootste sterkte

De echte kracht van ons bedrijf, dat zijn onze medewerkers. Zij zijn de experten die uit talloze projecten een schat aan ervaring en vakkennis hebben opgebouwd én nog dagelijks hun grenzen verleggen. Stuk voor stuk innovators in de cleaning. Benieuwd of ook jij de cleannovator dash hebt?

Je gaat voor kwaliteit

Je haalt pas voldoening uit je job als die goed gedaan is. Daarom zorgen we ervoor dat je alle kennis en middelen ter beschikking hebt om een kwalitatief hoogstaand resultaat neer te zetten.

Je werkt veilig

Veiligheid is een ab-so-lu-te prioriteit. Duidelijke briefings, strikte procedures, goed onderhouden materieel, trainingen in ons opleidingscentrum, begeleiding on the job,… We laten niks aan het toeval over en gaan 100% voor nul ongevallen.

Je respecteert elkaar

Group Peeters is 1 grote familie waarin iedereen opkomt voor elkaar en leert van elkaar. Respect is een basiswaarde, en een voorwaarde voor veilig werk. En zeg nu zelf: het voelt toch goed aan als je weet dat er altijd iemand voor je klaarstaat.  

Je neemt elke uitdaging aan

Om oplossingen te vinden, gaan we héél ver. We steunen niet alleen op onze ruime ervaring, maar ontwikkelen ook steeds nieuwe, innovatieve technieken om nog beter te doen. Innoveren om beter te presteren, dat ligt ons!

Een goeie work-life balans

“Nacht- en weekendwerk hoort erbij; maar het komt evengoed voor dat ik overdag vrij ben en zelf mijn kinderen naar school kan brengen. Het werk is hier elke dag weer anders!”

Kan jij je vinden in onze aanpak?

Tegen welke job ben jij opgewassen?

Group Peeters is een naam als een klok in alles wat met industriële reiniging te maken heeft. Variatie troef dus! Hiervoor kan je bij ons terecht:

Tankonderhoud

Reinigen, uitstomen, vrijmaken, snijden, stralen, coaten enz. van alle soorten opslagtanks.

Hogedrukreiniging

Onder hoge druk verwijderen van verflagen en coatings, opruwen en saneren van beton en koudsnijden van metalen.

Rioolbeheer en wegdekreiniging

Inspecteren, reinigen en renoveren van riolen en wegen.

Chemisch reinigen

Reinigen met chemische reinigingstechnieken van koelers, vaten, kolommen, leidingen, stoomketels, warmtewisselaars, koelsystemen,…

Katalystbehandeling

Leegmaken, reinigen en vullen van reactoren.

Is industriële reiniging jouw ding?