Tegen alles opgewassen

Je maakt je handen graag vuil en gaat geen uitdaging uit de weg. Je bent een teamplayer die de regels respecteert en donders goed weet dat je enkel samen verder geraakt. Check? Dan ben jij de perfecte cleannovator!

GO FOR IT

 

 

Bij Group Peeters werk je in team aan hightech industriële reiniging.

We zullen er geen doekjes om winden: industrieel reinigen is hard, zwaar en vuil werk. Maar als je houdt van veel afwisseling, teamwork en werken met topmaterieel, is dit de schoonste job van de wereld!

Goedroen Osaer
HR Manager

“Een cleannovator is tegen alles opgewassen”

Voor mij betekent dat grenzen verleggen. Om klanten tevreden te stellen, maar ook zelf voldoening uit m’n job te halen!

BRAM, industrial cleaner tank solutions

Bekijk de vacatures

"IK KOM ECHT OVERAL"

Elke dag een nieuwe uitdaging want geen twee jobs zijn dezelfde. Als flexibele operator kom ik écht op alle werven, schaaf ik m’n technische kennis bij en leer ik veel collega’s kennen.

LUCAS, OPERATOR RIOOLTEAM

Bekijk de vacatures

"ALL-ROUNDER"

Het vak industriële reiniging heb ik bij Peeters gaandeweg geleerd. Inmiddels heb ik wel wat certificaten op zak: VCA-VOL, HD-operator, heftruck- en hoogwerkers... Na het behalen van mijn rijbewijs C ben ik nu machinist en rij afwisselend met verschillende voertuigen, ik ben een echte "all-rounder".

NORDIN, industrial cleaner

Bekijk de vacatures

"KLASSEBAK"

Mijn BMW voor de deur kwam er niet zomaar. Ik klop veel uren en kan dus veel opzij zetten. Die weekend- en nachturen zorgden ervoor dat die klassebak een feit werd.

JUAN, BRIGADIER

Bekijk de vacatures

Samen maken we er werk van

Opslagtanks uitstomen, warmtewisselaars met ultrasoon technologie intensief reinigen, coatings en andere vervuiling verwijderen onder hoge druk, riolen renoveren en schoonmaken, katalystwissels uitvoeren… Samen maken we er werk van en hoe!

Is industriële reiniging jouw ding?